Skip to main content
Apport Online

Dé laadoplossing voor uw hybride of elektrische wagen!

Beheer uw laadsessies

Via de Apport applicatie maakt u snel een persoonlijke programmatie voor uw laadsessies. Je auto opladen wanneer de energie het goedkoopste is? Het kan probleemloos met de Apport WallBoX. Ook bezoekers kunnen eenvoudig hun wagen laden op basis van uw instellingen én als u hen toelaat.

Beheer van piekvermogen

De Apport WallBoX maakt het mogelijk om uw piekvermogen te beperken. Met de Apport online beheersapplicatie regelt u het maximaal toegelaten vermogen alsook de laadsessies van meerdere voertuigen. En dit zowel voor uw woning als uw bedrijf.

Meervoudig gebruikersbeheer

Met de Apport online app beheert u de diverse instellingen. Zo kunt u bijvoorbeeld verschillende gebruikers éénmalig of op welbepaalde dagen en uren toestaan hun EV te laden. Op die manier geeft u toestemming aan familieleden, bezoekers of personeel om een laadsessie te starten volgens uw eigen schema. Dit doet u snel en eenvoudig van overal ter wereld.

Beheer op afstand

In de Apport online beheersapp kunt u de activatiestatus raadplegen maar ook uw Apport WallBoX onmiddellijk vrijgeven via een simpele bediening in de app. Kortom, via de Apport online app kunt u van overal ter wereld uw WallBoX raadplegen én beheren op een snelle, veilig en eenvoudige manier.

High security

Uw WallBoX is steeds goed beveiligd, ook al staat hij in een openbare ruimte. Enkel na een geldige activatie is de WallBoX actief en kan deze gebruikt worden. Deze activatie kunt u ter plaatse of op afstand regelen in de Apport online beheersapp.

Gebruikershistoriek

Iedere laadsessie wordt geregistreerd in de Apport online beheersapp. U kunt terugkijken in de historiek en controleren wie, wanneer, de WallBoX gebruikt heeft. Op deze manier is het eenvoudig om zelf en zonder extra kosten, eventuele laadkosten te verrekenen per gebruiker.

Intelligente statusweergave

Bent u gehaast? Of heeft u geen tijd om uw smartphone of app te raadplegen? Geen probleem met de Apport WallBoX! Bij aankomst en vertrek kunt u snel en eenvoudig de status van uw laadsessie controleren op de Apport WallBoX. De intelligente LED-weergave vertelt u exact wat er gebeurt.

Gratis app

De Apport online beheersapp is helemaal zonder kosten. U gebruikt alle functies van waar ook ter wereld volledig gratis. Bovendien worden uw gegevens beheerd in een gecertificeerde en veilige data-omgeving.

Zowel WIFI als 4G

Als er een WIFI-netwerk aanwezig is, kunt u de Apport WallBoX altijd activeren, beheren en consulteren. Heeft u een locatie waar geen WIFI bereik is? Geen probleem! In dat geval kiest u voor de Apport WallBoX met 4G GSM modem.

All weather

De Apport WallBoX is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Met zijn isolatieklasse IP65 is de Apport WallBoX stof- en waterbestendig en dus overal inzetbaar. Door zijn kabel met type2 stekker kunt u ieder elektrisch voertuig gemakkelijk laden.

Activatie beheer

Optioneel kunt u de Apport WallBoX ook activeren door middel van een pincode of badge. Hiervoor dient u enkel een codeklavier of badgereader aan te sluiten. U kunt dan codes of kaarten instellen voor een beperkt aantal laadsessies of voor een bepaalde tijdsduur. Dit maakt het de ideale opstelling voor een vakantiewoning, hotel of restaurant.

Meervoudige systemen

Heeft u meerdere laadtoestellen met slechts een beperkt voedingscircuit en wilt u geen extra infrastructuurwerken uitvoeren? De Apport WallBoX is de perfecte oplossing! U kunt het zo regelen dat de verschillende toestellen niet tegelijkertijd werken en uw netwerk niet overbelast wordt. De Apport WallBoX is daarom het ideale instrument voor iedere syndicus of gebouwenbeheerder.

Producten

Volta VBX-7

Spanning
1 x 230 VacStroom
32 AFrequentie
50 HzVermogen
7 kWAansluiting EV type 2
5m kabelBeschermingsgraad
IP64Afmetingen
221x221x94 mmOmgevingstemperatuur
-30 à +50 °CConnectiviteit

Volta VBX-11

Spanning
3 x 400 VacStroom
16 AFrequentie
50 HzVermogen
11 kWAansluiting EV type 2
5m kabelBeschermingsgraad
IP64Afmetingen
221x221x94 mmOmgevingstemperatuur
-30 à +50 °CConnectiviteit

Flux FBX-7

Spanning
1 x 230 VacStroom
32 AFrequentie
50 HzVermogen
7 kWAansluiting EV type 2
5m kabelBeschermingsgraad
IP65Afmetingen
345x192x149 mmOmgevingstemperatuur
-30 à +50 °CConnectiviteit
OCPP1.6J, OCPP2.0.1

Flux FBX-11

Spanning
3 x 400 VacStroom
16 AFrequentie
50 HzVermogen
11 kWAansluiting EV type 2
5m kabelBeschermingsgraad
IP65Afmetingen
345x192x149 mmOmgevingstemperatuur
-30 à +50 °CConnectiviteit
OCPP1.6J, OCPP2.0.1Apport WallBoX

  • Tijdelijke laadsessies
  • Beheer al je systemen met je smartphone
  • Real time registratie per gebruiker