Skip to main content

Intercom

Video- en parlofonie

Intercomsystemen van AES

Als exclusieve verdeler voor de Benelux, bieden wij u de innovatie, draadloze intercomsystemen van AES. Deze GSM- WIFI- en DECT-parlofoons en videofoons worden 100% ontwikkeld en geproduceerd in Europa! Meteen als u deze toestellen ziet, valt u de degelijke, robuuste en ook heel fraaie vormgeving op. De toestellen zijn vervaardigd uit topkwaliteit RVS en zijn dus uitermate geschikt om overal ingezet te worden: in residenties, bij woningen, in de industrie en ook aan de kust!

Voor zowel de gebruiker, als voor de installateur zijn er handige en intuïtieve apps, waarmee u niet alleen uw poorten kunt openen, maar ook het volledig beheer kunt doen van de intercom: u geeft bvb. personen een code om de poort te openen of programmeert hun telefoonnummer, zodat ze slechts hoeven in te bellen om toegang te hebben. Dit alles doet u met uw gsm, vanuit uw zetel!

PorteQ is exclusieve verdeler in de Benelux van de intercomsystemen van AES
PorteQ is officiële verdeler van ACO parlofonie en videofonie

Officiële verdeler van ACO

Sinds jaren is PorteQ exclusief verdeler van ACO parlofonie en videofonie. Deze in Europa gebouwde toestellen kenmerken zich door compacte, kwalitatieve RVS buitenposten, met of zonder ingebouwd codeklavier. De toestellen worden gebruikt in residentiële en publieke omgevingen. U installeert de toestellen snel en gemakkelijk, want u heeft de keuze om de aansluitingen te maken via conventionele schroefklemmen of dmv RJ45 connectoren.

Voor elk problemen bieden wij de oplossing. Contacteer onze experts met al uw vragen.