• Oplossingen voor de professional in toegangstechniek.

    Met meer dan 30 jaar ervaring bieden medewerkers van PorteQ u niet alleen de toestellen voor het bedienen, beheren en bewaken van uw automatische toegangen, maar staan bovenal garant voor een uitstekende service en begeleiding van uw projecten en dit zowel vóór, tijdens als na de installatie. Onze dienstverlening stopt niet bij de levering! Om dit te kunnen verzekeren, werkt PorteQ enkel met toeleveranciers die, naast kwalitatieve en innovatieve producten, ook dezelfde standaarden nastreven. Korte communicatielijnen zijn voor ons én voor u heel belangrijk: elke vraag wordt onmiddellijk en met kennis van zaken aangepakt!

Gsm ontvanger 4G/WIFI/LAN
Veiligheids-toebehoren
Noodstroom- voorzieningen
Intercom
Toegangscontrole
Sloten
PorteQ: Specialist voor het bedienen, beheren en bewaken van uw automatische toegangen
ONLINE

Met GRATIS APP
voor bediening van 5 toestellen
met slechts 1 APPORT online controller.

Exclusieve gsm ontvangers, daarvoor kunt u bij PorteQ terecht

Met de APPORT online toestellen van PorteQ Openen en sluiten
DEUREN, POORTEN, HEKKEN
Home Automation Control
VERLICHTING, ALARM, COMFORT
via wifi- of GSM-netwerk

Ook als u geen intercom of andere bewakingssystemen gebruikt, kunt u toch via uw GSM uw toegang bedienen en monitoren. Met de wifi- of GSM-ontvangers van PorteQ krijgt u heel eenvoudig te gebruiken toestellen met toch heel veel mogelijkheden. Dankzij de gratis app en beheersoftware kunt u, zonder extra kosten én van op afstand, uw toegang openen, nagaan of uw poort open of dicht is en bepalen wie, wanneer, toegangsrechten krijgt.

PorteQ voorziet talrijke oplossingen om via handige apps uw toegangen te beheren en bezoekers te verwelkomen.

Officiële verdeler van AES

AES ontwikkelt en produceert zijn draadloze intercomoplossingen 100% in Europa. Bovendien voeren zij service, innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel. Logisch dus dat PorteQ in 2020 de exclusieve verdeler werd voor de Benelux. De ontwikkelingen van WIFI-, GSM-, DECT- en ook bekabelde intercomsystemen gebeurt steeds met een automatische poort in gedachten. Zo bent u steeds verzekerd van de meest gebruiksvriendelijke en adequate oplossing voor uw intercomvraag. Het gebruiksgemak ziet u meteen aan de intuïtieve apps voor de gebruiker en, vooral voor ú, de installateur!

Ja, ik wil meer informatie
Porteq is officiële verdeler van AES: topkwaliteit

Mechanische sloten en
elektronische toegangscontrole

In de eerste plaats dient uw toegang veilig gesloten te zijn. Hiervoor zijn degelijke sloten absoluut een must! De sloten van PorteQ voor garagedeuren, schuifhekken, voordeuren en alle mogelijke entrees, zijn geen exotische producten, maar worden geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten zoals Assa Abloy! Op deze site zijn slechts een beperkt aantal producten gepresenteerd. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen omtrent een degelijk slot. Om uw deuren te openen, kunt u naast de gebruikelijke sleutel, ook opteren voor een toegangscontrolesysteem. Dit kan gaan van een simpel , zogenaamd standalone systeem tot het meest uitgebreide netwerksysteem dat u eventueel ook via mobiele netwerken kunt beheren.

Nog vragen? Contacteer ons.
Wij helpen u met plezier verder.

PorteQ is uw specialist in sloten en toegangscontrole